Shahdol op school

Scholen in actie
Shahdol Foundation brengt kinderen van Nederlandse basisscholen in contact met de scholen en kinderen in India. Diverse Nederlandse scholen haalden met activiteiten geld op voor de bouw van de school en een aantal kinderen ging al op bezoek in Shahdol! Op een creatieve en speelse manier leren de kinderen over een andere cultuur, en om mensen op hun eigen manier te helpen.

Wie deden er eerder mee:
VSO de Marwindt
Basisschool Brakkenstein, Nijmegen
Basisschool De Dobbelsteen, Sevenum
Basisschool de Klokkenberg, Nijmegen
Basisschool Breedeweg, Groesbeek
ROC techniek, Nijmegen
HAN studenten, Nijmegen

Naast deze scholen danken wij ook Lions Club Wijchen, Rabobank Foundation en Edukans.


Help zelf!
Ook jij kunt samen met je school de kinderen in Shahdol helpen. Door bijvoorbeeld samen met je klas een sponsorloop of rommelmarkt te organiseren, zamel je geld in dat een project in Shahdol ten goede komt. Ook een muzikale dag of activiteitenavond is mogelijk. Shahdol Foundation levert jullie op haar beurt het nodige lesmateriaal, zodat je naast een onvergetelijke dag ook over de cultuur kunt leren.

Wil je meer informatie, stuur een mail naar info@shahdol.nl.


Spreekbeurt
Een spreekbeurt op komst, maar weet je geen leuk onderwerp? Houd je speekbeurt over Shahdol. Shahdol Foundation helpt je daarmee door boeiende informatie en leuk beeldmateriaal te sturen. Daarnaast geven we je goede tips voor een spreekbeurt die al je klasgenoten zal aanspreken! Ook op deze manier draag jij je steentje bij. 

Wil je meer informatie, stuur een mail naar info@shahdol.nl.